Румски "Водовод" започиње производњу дезинфекционих средстава - У току ограђивање паркова и игралишта

величина слова

23. март 2020.

Sladjan MancicСредином ове седмице у ЈП "Водовод" започиње производњу дезинфекционих средстава. Румско јавно предузеће тренутно чека делове потребне не би ли се хидроген апарат могао прерадити и након тога креће производња дезинфекционих средстава.

тручњаци кажу да је могуће произвести око 1000 литара дневно и то нису мале количине. Очекујем да од среде и Рума, попут Сремске Митровице и Шида, започне прозводњу и помогне пре свега клиничким центрима широм Србије, али и наравно задовољи локалне потребе", рекао је председник Општине Рума Слађан Манчић.

OgradjivanjeУ Руми је данас почело и ограђивање паркова и игралишта, а у складу са изменама и допунама наредбе о ограничењу и забрани кретања на територији Србије.

аштитном траком ограђујемо, обележавамо паркове, мобилијаре, игралишта, да скренемо пажњу да је и та забрана на снази. Покушавамо на све начине да ту свест код свих нас подигнемо на виши ниво и да схватимо уколико се будемо сви одговорно придржавали препорука, ширење вируса ће бити сведено на минимум и последице ће бити далеко мање", изјавио је председник Манчић.

Ogradjivanje

 

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001