Компанија Bosch пакетићима обрадовала децу из Дневног центра

величина слова

9. jануар 2020.

Низом активности наставља се прослава новогодишњих и божићних празника у Дневном центру за децу и младе са сметњама у развоју. Дневни центар данас су посетили представници компаније Bosch и том приликом су корисницима ове установе уручили новогодишње пакетиће.

BoschКомерцијални директор компаније Bosch-а Стефани Хилман је свој деци и радницима Дневног центра пожелeла срећне празнике и напоменула да се јачина једне компаније мери и њеном друштвеном одговорношћу и односу према локалној заједници.

Као прави домаћини корисници услуга Дневног центра су припремили пригодну приредбу у којој су демонстрирали своју глуму и друге уметничке вештине. Приредба употпуњена песмом и игром одушевила је представнике једне од највећих компанија које послују на територији Срема.

Дирнута сам топлом добродошлицом и сјајном представом деце и омладине из Дневног центра. Сва та насмејана лица откривају каква је овде атмосфера и са колико љубави они долазе у ову установу. Треба да гледамо какве су могућности сваког од нас, а не какви су нам недостаци. Мислим да нас тој лекцији свакако уче корисници ове установе и заиста је било задовољство данас доћи у Руму“, казала је Стефани Хилман и додала да ће се сарадња наставити и у будућности.

Поред 35 пакетића компанија Bosch je Дневном центру уручила и друге поклоне у виду школског прибора и других дидактичких средстава за радне терапије. Директор Центра за социјални рад, под чијем окриљем функционише Дневни центар, Војислав Миоковић захвалио се компанији Bosch на даровима.

„Поклони сами по себи нису толико битни у целој причи. Наравно деца им се обрадују, али верујте подједнако им значи и сама пажња и чињеница да им долазе гости за које ће они припремити приредбу и потрудити се да им измаме осмехе. Позитивна енергија се овде и те како осети, њу наши корисници преносе на драге госте, тако да смо још једном сви скупа уживали“, казао је Миоковић.

 

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001