Трка за срећније детињство

величина слова

10. октобар 2019.

Плакат - Трка за срећније детињство 2019Традиционално-хуманитарно рекреативна "Трка за срећније детињство" биће одржана у петак 11. октобра у Главној румској улици од 16.00 до 20.00 часова, а саобраћај ће бити затворен у делу Главне улице од раскрснице улица Орловићева и Железничка до раскрснице улица Врдничка и Душан Јерковић. Старт најдуже трке од 800м биће испред пешачког прелаза раскрснице улица Врдничка и Душан Јерковић, а циљ трке код аутобуске станице испред Градског трга у Руми.

Циљ организовања трке је обезбеђење средстава за побољшање стандарда социјално-угрожене деце у нашој општини. На старту Трке, а са моотом "Заједнички нам је циљ-дођи на старт", се очекује око 1200 учесника, а реализоваће се на већ устаљен начин уличних трка, за 22 старосне категорије, почев од предшколаца, преко основаца и средњошколаца.

Општине Рума је и ове године генерални покровитељ трке, а суорганизатори су Савез спортова Општине Рума и Атлетски клуб "Рума". Стартне бројеве ће спонзорисати локални донатори, као и претходних година.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001