Укључи се! Предложи пројекат!

величина слова

2. септембар 2019.

Општина Рума пету годину заредом кроз пројекат "Партиципативно буџетирање" укључује грађане у планирање буџета за наредну годину.

Учешће грађана у што већем броју помоћи ће нам да боље сагледамо потребе наше заједнице.

Уколико имате идеју за пројекат који би учинио живот у нашој општини квалитетнијим и лепшим, можете попунити и предати упитник/анкетни листић у Услужном центру - Орловићева бр. 5, Главна бр. 107 и сеоским месним канцеларијама.

Tакође, електронска верзија упитника се налази на на нашој интернет презентацији(банер Партиципативно буџетирање) и можете је преузети овде.

Неопходно је да упитник у Word формату сачувате на свом рачунару, попуните и пошаљете на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Предлоге можете доставити од 02.09.2019. до 12.09.2019. године.

Ваше идеје за пројекат би требало да се односе искључиво на објекте, односно потребе које су у надлежности локалне самоуправе, јер се и финансирање обезбеђује искључиво из средстава буџета општине.

Ваш предлог има шансу да уђе на листу приоритета за које ће гласати грађани/ке, а који ће бити финансирани из буџета општине у 2020. години.

Више информација на сајту општине: www.ruma.rs или путем телефона 022/433-518.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001