Културно лето 2019 - Представе

величина слова

8. јул 2019.

OtkačeneБогат позоришни програм очекује Румљане ове године у оквиру манифестације Културно лето 2019. У организацији Културног центра "Брана Црнчевић" у августу ће у нашем граду бити одигране три атрактивне представе, које су одушевиле и засмејале публику широм Србије.

Прва је на репертоару представа "Откачене" београдске трупе "MoniCart" (понедељак, 5. август, 20.00 часова).“Откачене” је нови домаћи позоришни комад који говори о времену у ком живимо, као и о стању друштва које се налази на тешком испиту састављеном од најразличитијих питања. Представу је режирала Моника Ромић, а у њој глуме Борис Миливојевић, Моника Ромић, Златија Ивановић, Славица Љујић, Даница Радуловић, Јована Младеновић.

У суботу, 10. августа, у Великом холу КЦ-а, са почетком у 19.00 часова биће изведена комична монодрама за децу и целу породицу – "Невидљива прича".

Представа румског Надатеатра, ауторке Санеле Милошевић, прати списатељицу Мери која путује по свету, сакупља приче и записује их у своју Златну књигу.Пошто закасни на воз, док чека следећи, прича приче које је сакупила.

Veliki talasУ Великој дворани Културног центра, у понедељак, 19. августа биће одиграна представа "Велики талас", која на духовит начин описује тежњу двоје младих да започну заједнички живот упркос противљењу породице. Представу је режирао Ненад Гвозденовић, а у њој глуме Љиљана Стјепановић, Тања Бошковић, Лана Караклајић, Павле Пекић, Раде Марковић, Стеван Пиале.

Улаз за све три представе је бесплатан.

Више информација о представама и програму Културног центра на сајту КЦ Брана Црнчевић

Predstava

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001