Предложи пројекат који ће се финансирати из буџета Општине Рума у 2019. години

величина слова

14. септембар 2018.

WEBПројекат укључивања грађана у креирање општинског буџета за 2018/19. годину - "Партиципативно буџетирање", почиње данас.

У наредних десет дана грађани Општине Рума могу предлагати пројекте које би учинили живот у нашој општини квалитетнијим и лепшим.

Анкетни листићи се могу преузети и попунити у две зграде Општинске управе, у Орловићевој бр. 5 и Главној 107, као и у свим сеоским месним канцеларијама.

Tакође, електронска верзија упитника се налази на на нашој интернет презентацији и можете је преузети овде.

Неопходно је да упитник у Word формату сачувате на свом рачунару, попуните и пошаљете на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Предлоге можете доставити од 14.9.2017. до 24.09.2017. године.

Ваше идеје за пројекат би требало да се односе искључиво на објекте, односно потребе које су у надлежности локалне самоуправе, јер се и финансирање обезбеђује искључиво из средстава буџета општине.

Ваш предлог има шансу да уђе на листу приоритета за које ће гласати грађани/ке, а који ће бити финансирани из буџета општине у 2019. години.

О листи предложених пројеката и осталим детаљима акције информишите се на сајту општине: www.ruma.rs или путем телефона 022/433-518.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001