img

Vesti

Da svi imaju identične uslove za život Realizovana tri projekta u Dobrincima

img

Širom Opštine Ruma nastavljaju se brojni projekti na uređenju mesnih zajednica i stvaranju boljih uslova za zivot.

Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić obišla je Dobrince gde su u kratkom vremenskom periodu realizovana tri projekta, izrazivši zadovoljstvo što se  planirani projekti u mesnim zajednicama završavaju na vreme.

"U Dobrincima smo obišli mesnu zajednicu gde su završeni radovi na uređenju prostora, kao i fiskulturnu salu koju koristi OŠ "Ivo Lole Ribar" Dobrinci. Ovi radovi su obuhvatali uređenje fasade, krečenje, gletovanje, nove elektro instalacije i ugradnju PVC stolarije, za šta je iz budžeta opštine izdvojen iznos od 2.500.000  dinara sa PDV-om. Sada će učenici ove škole imati odlične uslove za nastavu i dodatne sportsko - rekreativne programe", izjavila je predsednica Ćirić.

Takođe, u Dobrincima je kroz projekat "Participativno budžetiranje" postavljeno novo dečije igralište koje sadrzi multifunkcionalni kompleks – tobogan kulu sa penjalicom i ljuljaškama, klackalicu, klupu, kanticu za odlaganje smeća i info tablu, a taj projekat vredan je 1.678.152 dinara sa PDV-om.

"Želimo da svi naši sugrađani imaju identične uslove za zivot, a mi ćemo se potruditi da im ovakvim projektima, ulaganjem i inovacijama, omogućimo što bolje uslove zivota", naglasila je predsednica Ćirić.

donor
donor
donor
donor