img

Вести

Формиран Савет родитеља Општине Рума

img

Print

У Основној школи „Вељко Дугошевић" у петак 9. фебруара оформљен је Савет родитеља Општине Рума. Конституисању општинског савета родитеља присуствовали су представници основних и средњих школа Руме, као и представници Предшколске установе "Полетарац".

Испред Општине Рума конституисању Савета присуствовао је шеф Одељења за друштвене делатности Светислав Дамјанчук, који је рекао да је Општина Рума спремна на сарадњу са општинским саветом родитеља као и да је локална самоуправа до сада издвајала значајна средства у циљу побољшања квалитета услуга боравка и рада ученика и просветних радника. Такође су издвојена значајна средства за превоз ученика и организацију културно- спортских такмичарских активности, како на територији Општине Рума тако и на покрајинским и републичким такмичењима. Такође је договорено да се за следећи сасатанак савета који ће се одржати у првој половини марта, уради план и програм рада општинског савета родитеља.

Дамјанчук је рекао и да ће Општина Рума наставити, у складу са својим надлежностима, да улаже у школе и да ствара што боље услове за ученике и професоре.

Након конституисања Савет родитеља Општине Рума договарао се о активностима у наредном периоду.

Председник савета је Драгана Маричић.

Координатор општинског савета родитеља је директор основне школе Вељко Дугошевић, Јасмина Вукановић.
Важни линкови
  • Буџет Општине Рума
  • Грађански водич кроз буџет
  • Конкурси за пројекте
  • Информатор о раду
  • Статут општине Рума
donor
donor
donor
donor