img

Вести

Реконструкција Партизанске и улице Небојше Јерковића у Буђановцима

img

Print

Пројекат реконструкције најлошијих саобраћајница у Буђановцима, који заједнички финансирају Управа за капитална улагања АП Војводине и Општина Рума, започет је ове седмице геодетским мерењима у овом селу.

Цео посао реконструкције важних сеоских улица је вредан 55.992.91,95 динара, а Управа за капитална улагања је издвојила чак 46,3 милиона динара.

Све процедуре које претходе реконструкцији буђановачких улица су обављене.

Уговор са извођачем радова је потписан, Управа за капитална улагања је пребацила авансну уплату, те се врло брзо може очекивати и почетак радова на санацији коловоза Партизанске улице и улице Небојша Јерковић, каже председник Општине Рума Слађан Манчић.

"Улице ће бити проширене за један метар, асфалтиране у два слоја, планирани су ивичњаци и очекујемо након завршетка радова више него пристојне саобраћајнице. Санација улица ће свакако највише значити мештанима Буђановаца, али свима другима, јер је све већи транзит возила кроз ово село", рекао је Манчић и захвалио се Управи на капитална улагања која је подржала пројекат реконструкције саобраћајница у Буђановцима.
Важни линкови
  • Буџет Општине Рума
  • Грађански водич кроз буџет
  • Конкурси за пројекте
  • Информатор о раду
  • Статут општине Рума
donor
donor
donor
donor