img

Вести

Трка за срећније детињство

img

Print

Традиционално-хуманитарно рекреативна „Трка за срећније детињство“ ће се одржати данас Главној улици од 16.00 до 20.00 часова, а саобраћај ће бити затворен у делу Главне улице од раскрснице улица Орловићеве и Железничке до раскрснице улица 27.октобар и Партизанске (старт Трке је испред пешачког прелаза код објекта ПУ “Полетарац“ у Главној улици 146, а циљ трке код Аутобуске станице испред Градског трга у Руми).

Циљ организовања трке је обезбеђење средстава за побољшање стандарда социјално-угрожене деце у нашој општини. На старту Трке, а са мотом “ Заједнички нам је циљ-дођи на старт “ се очекује око 300 учесника, а реализоваће се на већ устаљен начин уличних трка, за 22 старосне категорије (почев од предшколаца, преко основаца и средњошколаца), а у слкаду са мерама заштите од заразне болести COVID-19 са смањеним бројем учесника.

Општине Рума је и ове године генерални покровитељ трке, суорганизатори су Савез спортова Општине Рума и Атлетски клуб “Рума”, а стартне бројеве ће спонзорисати локални донатори,као и претходних година.
donor
donor
donor
donor