img

Вести

Ветерани Партизана гостовали у Платичеву

img

Print

Ветерани београдског Партизана одиграли су данас у Платичеву, ревијални меч са ветеранима домаћег Јединства.

У свечаној, домаћинској и братској атмосфери, коју нису умањили ни неповољни временски услови, ветерани Партизана дочекани су срдачно у срцу наше општине, а после утакмице, уприличено је и дружење, како то код правих пријатеља и бива.

Прекаљене асове српског фудбала предводио је капитен ветерана, прослављени играч Партизана Небојша Вучићевић.

Иако је резултат оваквих мечева увек у другом плану на крају се завршило победом “Партизана” из Београда - 2:0.

„Много нам значи што нам је у госте дошао велики Партизан и ми смо одмах уз њих виђени. Сјајна прича, дружење, промоција фудбала, ни киша није умањила квалитет утакмице. Платичево је место које воли фудбал, у коме су пријатељи увек добродошли и надам се да ће пријатељство два клуба трајати дуго“, рекао је Драгиша Јовановић из ФК Јединство Платичево.

У име Партизана домаћинима се на гостопримству захвалио Драган Траиловић, члан Управног одбора црно белих.

 „Почаствован сам што сам гост у овој предивној средини. Платичево има изванредне услове за ранг такмичења у ком игра. Увек је добро бити у друштву пријатеља, ми годишње одиграмо и по 50 утакмица, а гостујемо и у окружењу. Увек наилазимо на добар пријем, тако је и овог пута.  Клинци из Платичева су били наши гости 2019. године на једној европској утакмици, коју смо због сурове казне УЕФЕ, играли само пред децом. Тада смо са Јединством успоставили сарадњу, а сада јачамо искрено пријатељство“, поручио је Траиловић.
donor
donor
donor
donor