img

Вести

Асфалтиран и инфраструктурно опремљен нови крак Железничке улице

img

Print

Данас се у Руми завршавају радови на асфалтирању нешто преко 200 метара дуге улице која, са јужне стране Градског гробља, повезује Железничку и Гробљанску улицу.

Реч је о улици у којој се налази седам кућа, а које на инфраструктурно опремање улице чекају више година.

Локална самоуправа је са 10,2 милиона динара без ПДВ-а финансирала комплетно инфраструктурно опремање, изградњу водоводне, канализационе и електро мреже, постављање јавне ЛЕД расвете, а председник Општине Рума Слађан Манчић обишао је данас завршне радове на асфалтирању.

"Обећали смо људима да ћемо урадити ову улицу. Овде има неких седам домаћинстава и неколико празних плацева. Без обзира што улица није попуњена у пуном капацитету, ипак је ово локација 500 метара удаљена од центра града. Чињеница да је сада све у овој улици инфраструктурно покривено, вероватно ће подстаћи власника празних плацева да овде граде. Свима је у интересу што је овај посао приведен крају, како људима који овде већ живе, тако и онима који ће сутра овде живети, али и нама у локалној самоуправи, јер је наша тежња да свака кућа и у најмањем селу, има асфалт", изјавио је председник Манчић и додао се у још једној улици која годинама чека на асфалт -Добровољачкој, увелико изводе радове на инфраструктурном опремању.

"Подземни радови се приводе крају, сви водови, водоводна, канализациона, гасификациона  мрежа, мислим да ћемо врло брзо обићи и тамо радове", рекао је Манчић.
donor
donor
donor
donor