img

Вести

Нове медаље за Кик бокс клуб "Ру09"

img

Print

На Првенству Србије у дисциплини лоу кик које је одржано у Новом Саду 19. и 20. јуна, Кик бокс клуб "Ру09" је наступио са десет такмичара и по ко зна који пут доказао да је у врху српског кик бокса. Златне медаље су освојили:Јована Касап, старија јуниорка до 60кг, Милош Вуковић, старији јуниор до 71кг, Николина Касап, старија јуниорка до 65кг и Иван Марковић. млађи јуниор до 60кг. Сребрне медаље су освојили: Милана Михајловић, сениорка А класе до 48кг и Мишо Воркапић, млађи јуниор +81 кг.

"Морам напоменути да је ово Милани прво учешће у сениорској конкуренцији и то у најјачој класи српских бораца као и то да су Мишо и Милана победили по два меча у елиминацијама, а у финалу обоје су изгубили резултатом 2:1. Дакле, били су изузетно близу да и они освоје златне медаље", рекао је Владимир Боговић, тренер румског клуба.

Бронзане медаље су освојили: Младен Честић, сениор А класе до 63,5кг, Драган Делић, млађи јуниор до 57 кг, Александар Јовановић, млађи јуниор до 51кг и Лука Лопатић, старији јуниор до 63,5 кг.

На овом такмичењу је наступило 270 бораца из 70 клубова. Јована Касап је проглашена најбољим старијим јуниором на турниру, а клуб "Ру09" заузео је високо треће место.
donor
donor
donor
donor