img

Вести

14 медаља за младе румске теквондисте

img

Print

Такмичари Теквондо клуба "Змај" настављају да нижу успехе на домаћој и међународној сцени. Овога пута румски клуб освојио је чак 14 медаља на Првенству Србије за пионире и јуниоре које је протеклог викенда одржано у београдском СРЦ "Ранко Жеравица".

У изузетно јакој конкуренцији од чак 719 спортиста из 54 клуба, ТК "Змај" је наступио са 24 такмичара, а освојио је пет златних, седам сребрних и две бронзане медаље. Са чак 14 медаља Румљани су још једном потврдили тезу да је ТК "Змај" можда и најбољи клуб мимо престонице, јер подсетимо само је румски клуб, не рачунајући београдске клубове, имао два такмичара у репрезентацији Србије на последњем Европском првенству.

Златне медаље су освојили: Исидора Сладојевић - 44кг јуниорка; пионири: Аријана Ивановић - 27кг; Михајло Тодоровић - 33кг; Андреј Шпановић - 36кг и Михајло Милојевић - 23кг.

Сребрне: Гордана Топић - 63кг јуниорка; пионири: Милош Крстић - 27кг; Тамара Лукић - 44кг; Лука Ожеговић - 23кг; Маша Зорица - 30кг; Константин Живановић - 48кг и Вук Брковић - 25кг

Бронзане медаље: Никола Млађеновић - 27кг и Андреј Ракетић - 40кг, обоје у конкуренцији пионира.

На Првенству Србије младе такмичаре су предводили  тренери Миладин Дакић, Горан Живановић и Борислав Крстић.
donor
donor
donor
donor