img

Вести

Демант компаније HealthCare Europe

img

Print

Компанија HealthCare Europe, која у Руми послује од 2015. године, објавила је званично саопштење поводом нетачних медијских информација које су се појавиле у јавности, нарочито на појединим порталима и друштвеним мрежама.

Саопштење преносимо у целости:

„Вест која се шири друштвеним мрежама да је HealthCare Europe(HCE) смањио зараде својим запосленима је нетачна, злонамерна и непроверена!

HCE је велики послодавац који запошљава 1000 запослених, редовно исплаћујемо зараде и све своје обавезе према запосленима и држави извршавамо на време, у маниру социјално-одговорног послодавца.

Зараде запослених у нашој фабрици се састоје од уговореног, фиксног дела и варијабилног дела, који зависи од остварених циљева и учинка запослених. Kао што је фиксни део зараде загарантован, тако се варијабилни део зараде мења и варира искључиво у односу на остварену продуктивност сваке радне јединице, која се мери на месечном нивоу. Просечна НЕТО зарада запослених у производњи за последња три месеца, у нашој фабрици је била око 60.000 РСД. Овакве паушалне и злонамерне изјаве служе искључиво да унесу немир међу наше запослене и штете нашој пословној репутацији, па  ће аутори исте ће бити правно процесуирани од тима наших адвоката“, наводи се у саопштењу компаније HealthCare Europe.
Важни линкови
  • Буџет Општине Рума
  • Грађански водич кроз буџет
  • Конкурси за пројекте
  • Информатор о раду
  • Статут општине Рума
donor
donor
donor
donor