img

Вести

Нове медаље на Првенству Србије за румске кик боксере

img

Print

Румски кик боксери наступили су протеклог викенда на два такмичења: Првенству Србије у дисциплини фул контакт и Првенству БиХ у дисциплини лоу кик.

На државном првенству Србије су се надметали Драган Делић, кадет до 54 кг; Петар Јованов, јуниор до 63,5кг; Милош Вуковић, јуниор до 67кг; Јована Kасап, јуниорка до 65кг и Николина Kасап, јуниорка до 70кг, док је сениор Младен Честић наступио на Првенству БиХ у категорији до 67 кг.

Драган Делић је освојио сребрну медаљу, а у финалу је поражен од вишеструког првака Србије Данијела Медоварског. Петар Јованов је у уводне две борбе оставарио два тријумфа и изборио пласман у финале, које ће према пропозицијама одрадити на наредном такмичењу. Милош Вуковић је имао одличан наступ. Након прекида у полуфиналу, остварио је убедљиву победу и у мечу за првака Србије, савладавши такмичара из Уба, од кога је поражен на претходном такмичењу.

Две медаље освојиле су сестре Kасап. Николина је након Војводине постала и првакиња Србије, док је Јована освојила сребрну медаљу, баш као и Младен Честић на Првенству БиХ.

Петар Јовановкога тек очекује финални меч имаће велики мотив за ту борбу. Поред титуле првака Србије, на овом мечу се бира најбољи борац Србије међу јуниорима, а уколико Петар дође до победе Kик бокс клуб "Ру09" ће бити проглашен за најбољи клуб на Првенству Србије у јуниорском узрасту.
Важни линкови
  • Буџет Општине Рума
  • Грађански водич кроз буџет
  • Конкурси за пројекте
  • Информатор о раду
  • Статут општине Рума
donor
donor
donor
donor