img

Вести

Предстојећи викенд у Руми: Мали базар домаће радиности и Бициклистичка трка

img

Print

- 28. маја, на Градском тргу  у Руми, Туристичка организација општине Руме организује  "Мали базар домаће Радиности" у времену од 9 до 13  часова. На штандовина ће своје производе излагати удружења жена и мали предузетници.

- 29. маја, у Руми, у времену од 11 до 18 часова одржаће се бициклистичка трка "Улицама грофа Пејачевића". У питању је кружна трка улицама Руме. Трка се организује по категоријама (млађи полетарци и полетарке, полетарци и полетарке, млађи кадети и кадеткиње, кадети и кадеткиње, јуниори и јуниорке, сениори и сениорке и мастерси). Трка ће бити државно првенство за категорију У23 (млађи од 23 године) и бодује се за Куп Србије.

            Траса: Трка се одвија Главном улицом у правцу  Великог парка, затим се скреће лево у Иришку улицу, иде се право до цркве и раскрснице са улицом 15. август где се скреће лево, затим следи дуг правац до Врдничке улице, опет следи скретање у лево у улицу Вељка Дугошевића. Такмичари иду улицом Вељка Дугошевића до Павловачке улице где скрећу десно и иду до раскрснице са Главном улицом (Дом ЈНА) где скрећу у лево ка циљном правцу.

Поменуте улице ће бити затворене за саобраћај од 10 до 18:30 часова.

Моле се грађани да припазе своје кућне љубимце и да за време трајања трке не шетају без поводца, како не би дошло до повреда такмичара и угрожавања реализације манифестације. 

Организатори манифестације су Бициклистички клуб "Aggressive", Бициклистички савез Србије, Слободан Кнежевић - @cikloverzum и Туристичка организација општине Рума.
donor
donor
donor
donor