img

Вести

Асфалтирање Железничке улице у Руми

img

Print

Председница Општине Рума Александра Ћирић и председник СО Рума Стеван Ковачевић обишли су данас радове у Железничкој улици у Руми. Радови обухватају деоницу од Пинкијеве улице до улице 4.јул, а укупна дужина је 1260 метара. Скинут је део постојећег асфалта који је био у лошем стању, урадиће се пресвлачење новим слојем асфалта, биће  постављене нове банкине и постављена саобраћајна сигнализација.

Истовремено сређујемо некада најлепше и најстарије шеталиште у Руми, нашу Алеју, којој ће бити враћен стари сјај. Средићемо тротоаре, поставити нову расвету и посадити нове саднице кестенова на месту оштећених старих стабала. У наредним данима настављамо са асфалтирањем улица на територији румске општине. Равномерно водимо рачуна о граду, али и о селима на нашој територији. На ред долазе Никинци, Платичево, Доњи Петровци и Добринци“, изјавила је председница Ћирић и појаснила да је план да се до краја године у путну инфраструктуру уложи још 200 милиона динара.

Свака улица ће добити асфалт, грађани више неће возити по блату и рупама. Сваки дан се трудимо да нашим грађанима обезбедимо још квалитетније и боље услове за живот! Бићете поносни на Руму“, поручила је председница Ћирић.

За радове у Железничкој улици биће издвојено 16 милиона динара.

Завршетак радова се очекује у понедељак ујутру.
donor
donor
donor
donor