img

Вести

Пријава на конкурс за упис деце у „Полетарац“

img

Print

Пријава на конкурс за упис деце за радну 2022/2023 годину у УПВО „Полетарац“ Рума почиње 1.4.2022. и траје до 30.5.2022 године.

Пријава на конкурс ће се вршити искључиво електронским путем. Пуштање услуге еВртића почиње 1.4.2022 године.

Конкурс обухвата следеће узрасне групе деце:

- Целодневни боравак

  • Вртићке јаслене групе деце старости од 1 до 3 године
  • Вртићке групе деце старости од 3 до 6,5 година

- Вртићке групе у години пред полазак у школу(полудневни програм у трајању од 4 сата) деце старости од 5,5 до 6,5 година.

Контакт особа задужена за упис и контакт са странкама/родитељима (сваки радни дан од 8 до 15 часова): Надежда Мирковић, број телефона 069750112, Милица Јовановић, број телефона 069751861, еmail:poletaracruma@gmail.com.

Родитељи/законски заступници деце из осетљивих група прилажу документа на еmail: poletaracruma@gmail.com или лично доносе потребна документа (лекарска документација, потврде...).


Кратко упутство - Како да путем сајта е-Управе пријавите дете у вртић

Поштовани родитељи/други законски заступници,

Молимо Вас да одвојите време и на врло једноставан начин, за свега 15 минута, одложите било какво излагање ризику, Вас и ваше породице, без напуштања Вашег дома. На најједноставнији и најбезбеднији начин попуните пријаву и упишите Ваше дете у вртић. Овде су наведени кораци који ће овај једноставан поступакучинити још бржим и лакшим.

Приступ порталу бићео могућен од 1.4 до 30.5.2022.године.

Први корак подразумева регистрацију родитеља на сајту е-Управе, путем корисничког имена и лозинке (лозинка мора имати најмање једно велико слово и најмање један знак, најмање 8 карактера).

Други корак подразумева пиступ горњем десном углу „Моја Управа“ где упадајућем мени-ју треба да изаберете пријава и то помоћу корисничког налога.

Када сте приступили, трећи корак подразумева избор опције „Услуге , затим у падајућем мени-ју деца, па затим е-Вртић.

Када сте изабрали наведено, четврти корак подразумева да између понуђених предшколских установа, кликом изаберете е-Вртић Установа за предшколско васпитање и образовање Полетарац Рума.

Пети и последњи корак подразумева да у левом горњем углу изаберете опцију „Покретање услуге“, попуните Вашу пријаву (притом систем Вам неће дозволити да је пошаљете док не попуните сва поља), и на крају изаберете опцију „Пошаљи пријаву“.

Друге корисне информације везано за упис деце у УПВО „ Полетарац“Рума можете добити на телефон 022/479-137 и моб.телефоне горе наведених особа.

 

Уколико имате било каквих питања или вам треба одређен вид подршке слободно нас контактирајте радним данима од 8 до 14 часова.
donor
donor
donor
donor