img

Вести

Светосавски турнир за децу - Стони тенис

img

Print

Стонотениски клуб "Рума" 27.1.2022. године организује Светосавски турнир за девојчице и дечаке од првог до четвртог разреда основне школе.
Од 25.12.2021. године, сваког дана осим празника, од 11 часова ће у просторијама клуба, у сали III Месне заједнице (угао улица: Лењиновa и 27. Октобaр), бити организована Отворена врата стоног тениса.
Позивамо сву децу да дођу и да се уз игру, са лиценцираним тренером упознају са основама стоног тениса.
Учешће на турниру и програм Отворена врата су бесплатни.
Контак телефон: тренер Ружа Попов 0641481501.

СТК "Рума" је успешно завршио први део такмичарске сезоне. Румљани су тренутно другопласирана екипа Војвођанске А лиге и у другој полусезони напашће прву позицију на табели.

Румљанин Јован Јоцков ученик новосадске Гимназије "Јован Јовановић Змај" остварио је сјајан резултат на републичком школском такмичењу, које је 16. и 17. децембра одржано у Сокобањи. Такмичење се одвијало у појединачној и екипној конкуренцији, а наступало је више од 300 учесника. Јоцков је освојио титулу у појединачној конкуренцији савладавши у финалу Димитрија Јеликића из XII београдске Гимназије. Сениорско првенство Србије у појединачној конкуренцији одржано је у суботу 18. децембра у Бечеју.

У сениорској конкуренцији парова Јован Јоцков и Милош Маринковић освојили су друго место, пошто су у финалу изгубили од пара Димитрије Левајац/Никола Стругаревић.
donor
donor
donor
donor