Инвестиционо-трговински форум Србија – Кина

величина слова

10. април 2018.

PKSПривредна комора Србије, Економско одељење Амбасаде НР Кине у Београду и Савет за промоцију сарадње југ – југ (CPSSC) организују Инвестиционо-трговински форум Србија – Кина.

Форум ће се одржати у сали 1, Привредне коморе Србије, Београд, Ресавска 15, у петак 13. априла 2018. године, са почетком у 9.30 часова.

Како је Србија за Кину веома значајан партнер на политичком и економском плану, Инвестиционо-трговински форум треба да пружи значајан подстрек продубљивању сарадње, посебно имајући у виду да међу кинеским компанијама и финансијским институцијама расте интерес за сарадњу са Србијом након посете кинеског председника Си Ђинпинга.

Кинеску привредну делегацију чини 20 кинеских компанија/институција. Кинеске компаније су заинтересоване за сарадњу (трговину и инвестиције) са српским партнерима у следећим областима: ИКТ, заштита животне средине и одрживи развој, електро индустрија, текстилна индустрија, фармацеутска индустрија и индустрија медицинске опреме, пољопривреда, образовање, некретнине, услуге и др.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001