Example of Table Blog layout (FAQ section)

Тропико бенд уручио помоћ породици Шипош из Хртковаца

величина слова

9. jануар 2017.

TropikoЧланови популарне српске музичке групе Тропико бенд посетили су данас породицу Шипош из Хртковаца и уручили им помоћ у грађевинском материјалу, у вредности од 160.000 динара.

Наиме, српски популарни састав је део свог хонорара, од концерта који ће се одржати 13. јануара у Руми, искористио да помогне решавање стамбеног питања за породицу Шипош, па ће мама и тата, Ивана и Ладислав са својим кћеркама Јаном(4) и Леном (5), од сада живети у много адекватнијим стамбеним условима.

Донација Тропико бенда се састоји од материјала за спољашњу и унутрашњу изолацију, ламината за подове, плочица, ригипса и другог грађевинског материјала.

Фронтмен популарне групе Александар Цветковић Сале је нагласио да су хуманитарне акције саставни део рада Тропико бенда и да му је драго што су сада у прилици да помогну породици Шипош.

"Увек нам је пуно срце када помажемо онима којима је помоћ неопходна. Надам се да ће наши пријатељи у Хртковцима сада имати далеко адекватније услове за живот, а мале Лена и Јана боље услове за одрастање и срећно детињство. Ми смо искористили прилику да комплетну породицу позовемо да са нама на Градском тргу у Руми дочекају српску Нову годину, али позивамо и све друге грађaне румске општине и Срема у петак на дружење и добру журку", изјавио је Сале.

Чланови Тропико бенда су искористили данашњи посету Хртковцима и да са новогодишњим пакетићима обрадују најмлађе чланице породице Шипош.

Ладислав Шипош се у име породице захвалио Тропико бенду на донацији.

"Један мањи део куће смо средили сами и живели смо у скученом простору. Сада имамо материјал да завршимо и остатак куће, који није био у репрезентативном стању. Ово је први пут да добијамо помоћ и веома смо захвални", казао је Ладислав, који је незапослен, баш као и његова супруга и уз то има и великих здравствених проблема са кичмом.

Подсетимо, Румљани ће заједно са Тропико бендом дочекати српску Нову годину на Градском тргу.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001