Бесплатни часови енглеског језика

величина слова

21. октобар 2016.

У Руми започела је акција држања бесплатних часова енклеског језика, финансирана од страна Европског центра за образовање El Roi. Акцију на територији Војводине спроводи УГ “Заједница“.
УГ "Заједница" већ дуги низ година успешно пружа квалитетне услуге свих врста неформалног образовања (курсеви, радионице, семинари, обуке...) свима онима који желе да стекну нова знања или усаврше већ постојећа.
Циљ ове акције ја да грађанима Руме, посебно социјално угроженим лицима и њиховој деци, незапосленим лицима и лицима са веома ниским примањима, пружи могућност учења и усавршавања њиховог знања енглеског језика и стицање међународно признатог сертификата који би им даље помогао у проналажењу посла и сл. До сада је у сличним акцијама учествовало преко 100.000 лица и захваљујући њима је посао нашло преко 7.000 лица.
Курсеви енглеског језика су за све полазнике бесплатни и по плану трају 9 месеци. Полазници ових курсева на крају курса полажу испит и добијају међународно признат сертификат који обезбеђује Европски центар за образовање. Сертификат El Roi и његово издавање полазници такође не плаћају. Обавеза полазника је да користе Talking Book који се купују од Европског центра за образовање по цени од 1.500 динара.

Све информације о часовима у Руми грађани могу пронаћи на Фацебоок страници: Учите бесплатно Ру
Све остале информације су доступне на: www.engleski-besplatno.com/sr/

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001