Фудбалери успешни у "Сремској лиги" - нова победа куглашица у "Супер лиги"

величина слова

19. септембар 2016.

loptaФудбалски клубови са територије румске општине, који се такмиче у "Сремској лиги", су имали успешан викенд.

Пет од шест клубова је остварило победе, а једини до бодова нису могли играчи "Доњих Петроваца" који су поражени у Хртковцима, од истоимене екипе резултатом 2:0.

"Први мај" је у Руми са 1:0 савладао "Подриње"из Мачванске Митровице, а истим резултатом и ГФК "Словен" је победио гостујући "Јадран" из Голубинаца. Одличан пред својим навијачима био је витојевачки "Партизан" који је у суботу надиграо митровачки "Митрос" резултатом 4:2.

"Борац" из Кленка је био убедљив против лидера првенства "Граничара 1923" из Адашеваца. Меч у Кленку је завршен резултатом 3:0 за домаћине.

На табели "Први мај" и "Борац" имају 10 освојених бодова из шест мечева и за водећим "Љуковом" заостају три бода.

"Партизан" је освојио девет бодова, док "Словен" и "Хртковци" имају по три мање.

"Доњи Петровци" су последњи без бодова.

Куглашице "Срема" су у 3. колу најјачег ранга такмичења, "Супер лиге Србија", савладале екипу новосадског "Радничког"(6:2 у интерним бодовима). Куглашица "Срема" Марина Јокић је срушила 547 чуњева и уврштена је у идеалан тим кола. У 4. колу "Срем" гостује првопласираном "Кристалу".

Куглаши "Словена" су поражени у Кљајићеву(8:0 у интерним бодовима). Румљанима је ово трећи првенствени пораз, а прилика за прву победу је меч у недељу 25. септембра када ће "Словен" на својој куглани дочекати "Железничар" из Инђије.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001