FOAMFEST 7 - субота 23. јул

величина слова

19. јул 2016.

Плакат Foamfest7Ове суботе, 23. јула, седму година за редом у Руми на спортским теренима Брег одржаће се једнодневни музички фестивал електронске музике и доброг провода – FOAMFEST. Ово је највећи летњи догађај на подручју Срема, чији број посетилаца је прошле године премашио бројку од 6.000 људи.
Ове године дата је подршка домаћој електронској музичкој сцени и на бини ће се смењивати најбољи извођачи свих жанрова ове врсте музике. Посетиоци ће имати прилику да уживају у сетовима следећих извођача: Osaka Vibe, Wise D & Kobe, Илија Ђоковић, TKNO, Erick Kasell, Stereo Republic, Mad2Mad, David T Boy, Kephee, а специјалан перформанс као гост фестивала имаће Sajsi MC. Поред извођача, прави show на бини приредиће и најбољи перформери Алтернације и Fluid Girls Dance Studio.
Такође, за разлику од претходних шест година колико фестивал постоји, читава организација ове године је подигнута на виши ниво: ECOrganization и партнерски Chameleon доносе још масовнију бину, више забавних садржаја, феноменалан ватромет, невероватне перформере као и бројне промо тимове.
"У име свих љубитеља електронске музике и доброг провода, захваљујемо се Општини Рума која на све начине подржава овакав догађај и поможе у реализацији, као и свим грађанима Руме на разумевању и подршци", наводе из ECOrganization-а.
Редовна цена улазница до самог фестивала износи 699 динара, док ће на улазу цена износити 999 динара. Улазнице се могу набавити путем GigsTix продајне мреже као и на званичним продајним местима у градовима у Срему, које можете пронаћи на официјелном сајту догађаја – foamfest.rs.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001