Почиње купалишна сезона на румском базену

величина слова

8. јун 2016.

Bazen BorkovacНова сезона на румском базену "Борковац" почиње у суботу 11. јуна у 10 часова. Улаз ће у суботу бити бесплатан за све посетиоце, а из Спортског центра "Рума" најављују бројне новине у односу на прошлу годину. Ипак, оно што се није мењало, то су популарне цене улазница.

Целодневна улазница коштаће 300 динара, док ће се после 15 часова улаз наплаћивати 200 динара, колико кошта и целодневна карта за студенте и пензионере. Месечна улазница износи 3.000 динара, а сезонска 6.500 динара. Деца до 12 година неће плаћати улаз.

Kulpinac, Makuljevic, MaravicПоводом предстојеће купалишне сезоне данас је на базену "Борковац" одржана конференција за медије на којој су говорили директор Спортског центра "Рума" Добрица Макуљевић, маркетинг менаџер СЦ "Рума" Милош Кулпинац и представник фитнес клуба "Iron fit" Бојан Маравић.

Директор Спортског центра "Рума", установе која управља базеном Борковац, Добрица Макљуљевић истиче да је понуда ове године далеко богатија, али и да су се након прве, експерименталне године домаћини потрудили да отклоне све пропусте.

"Трудили смо се да понуду ове сезоне знатно обогатимо и да отклонимо све оне недостатке који су уочени током прошлогодишње, прве купалишне сезоне. Желимо да Базен Борковац буде препознат као озбиљна институција. Велику пажњу поклањамо безбедности купача, али и пратећим садржајима за децу и за одрасле, који ће заокружити понуду. Такође, преко фејсбук странице ћемо пратити коментаре посетилаца и током саме сезоне уважићемо све сугестије и заиста очекујем једну успешну купалишну сезону", изјавио је директор Макуљевић.

FlajerОве године посетиоцима биће доступна и школа пливања, а у току су преговори и за организовање школе роњење на румском базену, казао је Милош Кулпинац.

"Очекује нас велики број пратећих програма забавног карактера, журки, спортских дешавања и наградних игара. Направили смо и "game zone" тако да ће Румљани и сви они који нам дођу у госте, ове године на располагању имати и стони фудбал, стони тенис, пикадо и видео игрице. На фејсбук профилу и интернет страници базена Борковац редовно ћемо обавештавати јавност о актуелним програмима на базену", рекао је Кулпинац.

Такође, у сарадњи са фитнес клубом "Iron fit" биће организовани и бесплатни тренинзи, па ће тако поред пливања посетиоцима бити омогућена и рекреативна спортска активност.

"Тренинзи ће почети две недеље после отварања базена, а до тада ћемо делити рекламне материјале како би се људи упознали са тим шта их очекује. Тренинзи ће бити бесплатни и константно ће 2-3 момка и 2-3 девојке водити програм. Место за тренинге ће бити ограђено тако да нико ником неће сметати. Вежбе неће бити тешке јер желимо да укључимо и млађе и старије људе да узму учешће у нашем програму. Сви знамо колико је физичка активност битна за здравље и зато очекујем добар одзив посетилаца", рекао је Бојан Маравић.

Угоститељска услуга на базену је такође побољшана, а као и претходне године лежаљке ће бити бесплатне.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001