Example of Table Blog layout (FAQ section)

Обилазак радова на реконструкцији Градске пијаце

величина слова

18. јануар 2016.

Obilazak pijaceПредседник Општине Рума Слађан Манчић обишао је данас радове на реконструкцији Градске пијаце у Руми. Сви радови се приводе крају и званично отварање и поновно пуштање у рад Градске пијаце очекује се наредног уторка.

"У завршној фази смо свих радова. Бехатон је постављен, јавни тоалет завршен, обавестили су ме да ће сутра бити завршена кровна конструкција и постављење олука, расвета се ради. Веза са улицом ЈНА се асфалтира, сутра креће постављање нових тезги и неки ситнији естетски радови. Након више година Рума ће коначно добити оно што заслужује, а то је једну уређену и пристојну Градску пијацу", поручио је председник Манчић.

Реконструкција Градске пијаце је заједничка инвестиција Општине Рума и ЈП "Комуналац". Вредност се процењује на око 23 милиона динара.

"Прешли смо ону прву планирану суму од 20 милиона, јер смо се одлучили да у пролазу (уз Католичку цркву) поставимо бехатон, естетски то доста лепо изгледа, али је пре свега добро функционално решење. Пола средстава издваја Општина Рума, а трошкове друге половине радова сноси "ЈП "Комуналац". Велика заслуга што је "Комуналац" у могућности да финансијски подржи ове радове припада локалној самоуправи, јер она измирује своје обавезе на време. То није само случај са поменутим комуналним предузећем, већ и са другим јавним предузећима и установама. Све рачуне плаћамо по доспећу и то јавним предузећима пружа могућност да уложе у објекте, инфраструктуру, механизацију", закључио је Манчић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001