Осам медаља за Румљане

величина слова

8. март 2016.

Kik bokseriУспешан викенд је иза бораца румског Кик бокс клуба "Ру-09". На првом овогодишњем такмичењу, Првенству Војводине у дисциплини фул контакт, Румљани су освојили 8 медаља!

"РУ-09" је на овом такмичењу наступио са осам бораца и забележио је следеће резултате:

Лука Лопатић је у конкуренцији пионира -43 кг заустављен у полуфиналу, поражен је резултатом 2:1 и морао је да се задовољи бронзаном медаљом.

У конкуренцији јуниора Илија Вукотић је у категорији -54 кг потврдио квалитет и у свом првом наступу у конкуренцији јуниора освојио златну медаљу.

Proglasenje pobednikaМанојло Ђурић је у категорији -75 кг показао класу. У оба своја меча победио убедљиво своје противнике и суверено је освојио златну медаљу.

Димитрије Вуковић је у категорији -81кг по мишљењу многих показао најбољи кик бокс у конкуренцији јуниора на такмичењу. У полуфиналном мечу нокаутом је победио свог првог противника, док је у финалу убедљиво савладао, до тада актуелног, првака Војводине и тако преузео примат у јуниорској конкуренцији.

У конкуренцији сениора Вања Лацковић је у свом дебију у рингу у категорији -71 кг успео да се окити златном медаљом.

Филип Петровић је на свом првом сениорском такмичењу у категорији -75 кг поражен у финалу и припала му је сребрна медаља.

Станко Цвјетићанин је у категорији -81 кг због повреде морао да преда финални меч и задовољи се сребрном медаљом.

Иако је још јуниорка Драгана Нешковић је наступила у сениорској конкуренцији у категорији плус 75 кг. Драгана је показала велики таленат и заустављена је тек у финалном мечу резултатом 2:1, што је румком клубу донело јошједну сребрну медаљу.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001