Асфалтирање у улици Августа Цесарца

величина слова

4. март 2016.

Opština RumaЛокална самоуправа наставља са политиком обезбеђивања бољих услова за живот грађана Општине Рума, казао је данас први човек румске општине Слађан Манчић, приликом обиласка радова на асфалтирању дела улице Августа Цесарца у Руми.

"Настављамо са асфалтирањем свих оних улица које су продужаване изградњом нових кућа и које су до сада биле без асфалта. Последњи захтев смо добили од грађана који живе у наставку улице Августа Цесарца. Овај део улице је дугачак само око 100 метара и има око десетак кућа, међутим, грађани заслужују да имају асфалтиран коловоз и стога је локална самоуправа веома брзо реаговала издвојила средства за радове", изјавио је председник румске општине.

Вредност радова је процењена на око 800.000 динара. Данас су почели припремни радови, након чега ће кренути и само асфалтирање. У Општини Рума недавно су, након вишедеценијског ишчекивања, асфалт добиле и поједине улице у Вогњу, Добринцима, Хртковцима, а асфалтирана је и улица Мише Убоје у самом граду.

 

RužicaРужица Малешевић, једна од грађанки из улице Августа Цесарца, истиче да се асфалтирању радују сви који живе у овој улици.

"Пролазили смо кроз баре и кратере и заиста улица није била достојна града. Веома смо захвални Општини Рума што ћемо коначно имати нормалне услове за живот. Комшилук је заједничким средствима финансирао изградњу тротоара, али за асфалтирање пута средства једино може да издвоји Општина Рума", казала је Ружица.

Завршетак радова се очекује у току следеће седмице.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001