Расписан конкурс за јавне радове у 2016. години

величина слова

18. фебруар 2016.

javni radoviOпштина Рума и Национална служба за запошљавање расписују Јавни конкурс за организовање спровођења јавних радова у 2016. години.

Јавни радови су мера активне политике запошљавања коју организује Општина Рума у сарадњи са Националном службом за запошљавање, а у складу са Локалним акционим планом запошљавања за 2016. годину, у циљу радног ангажовања теже запошљивих незапослених лица и незапослених у стању социјалне потребе, очувања и унапређења радних способности незапослених, као и ради остваривања одређеног друштвеног интереса.

Кроз спровођење јавног рада радно се ангажују незапослена лица са евиденције Националне службе. Приоритет приликом ангажовања на јавном раду имаће лица утврђена као вишак запослених, неквалификована и нискоквалификована лица и дугорочно незапослени.

Максимална дужина трајања јавног рада је три месеца, у складу са расположивим финансијским средствима.

Јавни конкурс је отворен 7 дана од дана објављивања на огласним таблама Општине Рума и НСЗ, односно на интернет страници www.ruma.rs и НСЗ. Последњи рок за пријем пријава за учешће на јавном конкурсу је 25.02.2016.године.

Текст конкурса

Пријавни образац

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001