Јавни позив незапосленим женским особама за подношење пријава за похађање програма бесплатних обука

величина слова

20. јануар 2016.

Женски едукациони центар у сарадњи са Америчком агенцијом за међународни развој (USAID), "Инсерт д.п.п.", "Everrest Production d.o.o." и Општином Рума расписује Јавни позив незапосленим женским особама за подношење пријава за похађање програма бесплатних обука у оквиру пројекта "Женски едукациони центар".
Програм бесплатних обука намењен је незапосленим женским особама које се воде у евиденцији Националне службе за запошљавање да кроз обучавање стекну додатна знања и вештине у циљу побољшања могућности за запошљавање. Јавни позив траје до 24. фебруара 2016. године.

Програм подразумева реализацију три типа обука, и то:

  1. обука за индустријску израду обуће;
  2. обука за енглески језик (почетни ниво);
  3. основна информатичка обука.

Укупно  150 незапослених  женских  особа ће бити финансирано за наведене обуке. Обуке ће се све изводити у Руми и биће обезбеђени сви услови и материјал за обуку. Приоритет за укључивање у обуку  имају незапослене женске особе од 18 do 31 годину живота, лица са вишеструком рањивошћу као што су припаднице ромске националности, особе са инвалидитетом, избегла и расељена лица, повратнице у поступку реадмисије и кориснице новчане социјалне помоћи.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001