Закуп пијачних тезги на 10 месеци у 2016. години

величина слова

19. јануар 2016.

Buduci izgled pijaceЗбог радова на реконструкцији Градске пијаце у Руми, закуп тезги у 2016. години ће се плаћати само за десет месеци.

На данашњој седници Општинског већа дата је сагласност ЈП "Комуналац" на Одлуку о давању у закуп путем јавног надметања пословног простора на Градској пијаци у згради тржнице површине 36,40м2 и магацинског простора на Градској пијаци. Такође, Веће је дало сагласност и на Одлуку о давању на коришћење земљишта-асфалтног простора на платоу вашаришта аутошколама, Одлуку о давању у закуп јавног тоалета на вашаришту у Руми и Одлуку за давање на коришћење - резервацију тезги на Градској пијаци у Руми путем јавног надметања.

PijacaС обзиром да ће поновна пијачна продаја на старој локацији почети у марту, на лицитацији, тезге ће се закупити на период од десет месеци.

"Радови на реконструкцији Градске пијаце теку по плану и биће завршени на време. Као што сам већ напоменуо кровна конструкција се израђује у радионицама и за монтирање на самој пијаци биће потребно свега неколико дана. У сваком случају, због ових радова, желимо људима који продају на пијаци да за два месеца умањимо закупнину и зато смо ту тачку данас уврстили у дневни ред Већа. Што се тиче закупа платоа, на вашаришту, тржнице, све остаје исто као и прошле године", изјавио је председник Манчић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001