Поклони за прворођену бебу у 2016. години

величина слова

15. јануар 2016.

Prvorodjena bebaТрадиционално, Општина Рума је и у овој години даровала прворођену бебу са територије наше општине.

Први човек локалне самоуправе Слађан Манчић посетио је данас породицу Љуштина из Руме, која је 1. јануара ове године, у 15 часова, добила ћерку Александру.

Председник Манчић је у име Општине Рума родитељима мале Александре, тати Ранку Љуштини и мами Сањи Пастор уручио 50.000 динара, али и поклон беби пакет у вредности од 10.000 динара, у коме се налази све оно најпотребије за једно новорођенче.

Predsednik Mančić poseta prvorodjenoj bebi"Рођење детета је велика радост и срећа за сваку породицу, али и за Општину Рума. Драго нам је што је прва беба рођена баш 1. јануара и наравно као и претходних година локална самоуправа је обезбедила симболичне поклоне, који ће свакако добро доћи овој породици. Надамо се искрено да ће у овој години бити далеко више беба у румској општини и трудићемо се као локална самоуправа да омогућимо већи животни стандард за наше грађане", изјавио је председник Манчић.

Породица Љуштина има и старију седмогодишњу ћерку Ану, која се рођењу секе највише обрадовала. Мама Сања истиче да је сплет околности допринео чињеници да се Александра роди 1. јануара.

 

Pokloni

"Породила сам се у 35 недељи трудноће, на сву срећу није било проблема и све је протекло на најбољи могући начин иако је Александра превремено рођена. Хвала Општини Рума на поклонима, стварно смо пријатно изненађени. Беба је веома добра, а велику помоћ поред тате имам и од старије ћерке", уз осмех говори мама Сања. Она ће као незапослена породиља примати и новчану помоћ од Општине Рума износу од 10.000 динара, 12 месеци.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001