Наташа Беквалац најављује незабораван новогодишњи дочек у Руми

величина слова

12. јануар 2016.

Tanja Slepčević, Slađan Mančić i Nataša BekvalacПод покровитељством Општине Рума и уз техничку подршку Културног центра и ове године ће на Градском тргу у Руми бити организована прослава Православне Нове године. Звезда вечери ће бити једна од најпопуларнијих певачица у Србији Наташа Беквалац. Тим поводом у Градској кући у Руми одржана је конференција за медије на којој су говорили председник Општине Рума Слађан Манчић, популарна певачица Наташа Беквалац и директорица Културног центра Тања Слепчевић.

"У име Општине Рума и у своје лично име захваљујем се Наташи Беквалац што ће сутра у нашем граду увеличати дочек популарне Српске Нове године. Верујем да ова вест посебно радује омладину из наше општине, али такође знам и да међу оним нешто старијим има много поклоника Наташине музике. Цео новогодишњи програм је добро осмишљен и трудили смо се да угодимо свим музичким укусима", изјавио је председник Манчић и позвао све грађане наше, али и суседних општина да дођу у Руму и уживају у сутрашњем програму на Градском тргу.

Nataša BekvalacПопуларна певачица се захвалила организаторима на указаном поверењу и најавила незабораван дочек.

"Велико је задовољство што ћемо мој бенд и ја сутра имати прилику да увеселимо Румљане и заједно дочекамо Православну Нову годину. То је велика част, али и одговорност. Припремили смо разноврстан репертоар на коме нису само ауторске песме. Верујем да ћемо сви заједно уживати тих сат и по времена и да ћемо атмосферу довести до усијања. Потрудићемо се да то буде један незабораван дочек", поручила је Наташа.

Поп звезда је Румљанима пожелела пуно здравља и среће у 2016. години, а своје верне фанове ће ускоро обрадовати и новим албумом. На наступу у Руми Наташа ће отпевати и две нове песме.

Организатори су за прославу Православне Нове године припремили разновстан програм који ће задовољити све укусе, сматра директорица КЦ Рума Тања Слепчевић.

Plakat

"Новогодишњи дочек почиње у 21 сат тамбурашком музиком, која је неизоставна на овом поднебљу. Први наступа Градски тамбурашки оркестар "Бранко Радичевић", затим на бину излази, рекла бих румски бренд, група "Врело". Први пут пред румском публиком ће се наћи бенд "Црни бисери" који изводи крајишку музику, а након тога, као звезда вечери, за Румљане пева Наташа Беквалац. Очекујемо велики број посетилаца из целог Срема, а и шире. Желели смо да задовољимо све музичке укусе и надамо се једном успешном и веселом дочеку", казала је Тања Слепчевић.

Традиционално, као и претходних година свештенство Српске првославне цркве ће у поноћ служити молебан.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001