Мали Принц

величина слова

11. јануар 2016.

Мала дворана КЦ-а

11, 12. и 13. јануара од 17.00 и 19.00 часова
14, 15. и 16. јануара од 17.00 часова

Цена улазнице 200 динара

Филм је адаптација чувеног истоименог романа Антоана де Сент Егзеперија, једне од најчитанијих књига свих времена (продато око 140 милиона примерака).

Гласови синхронизације: Анђела Џаферовић, Алекса Радујко, Јелена Томашевић, Михајло Миша Јанкетић, Никола Булатовић, Драган Вујић Вујке, Иван Јевтовић, Снежана Јеремић Нешковић, Милан Антонић, Предраг Дамјановић, Наташа Балог.


У ужурбаном модерном времену Девојчица одраста уз строгу, амбициозну и пожртвовану мајку која је припрема за реалан живот у свету одраслих. Она упознаје Авијатичара, суседа, старијег ексцентричног, али љубазног човека и међу њима се рађа топло и искрено пријатељство. Он је уводи у необичан свет где је све могуће, свет у који га је давно увео Мали Принц, дечак са друге планете кога је срео када се његов авион срушио у Сахари. Тако почиње магично и емотивно путовање Девојчице кроз њену сопствену имагинацију и кроз универзум Малог Принца. Она поново проналази своје детињство и схвата да су везе међу људима оно што је највредније у животу, а да се најбитније ствари препознају срцем.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001