Новогодишњи коктел

величина слова

30. децембар 2015.

Koktel u gradskoj kućiПредседник Општине Рума Слађан Манчић организовао је данас у Градској кући традиционални новогодишњи коктел, којем су присуствовали сарадници из Општинске управе, јавних предузећа и установа, привредници који послују у Општини Рума, представници медијских кућа, те чланови Већа и одборници локалног парламента.

У свом обраћању председник Манчић је оценио да је 2015. година била изузетно успешна за Општину Рума, али и да се у 2016. години стреми вишим циљевима.

"У овој години смо урадили много тога доброг, да не кажем одличног. Успели смо да консолидујемо општински буџет, да кроз инвестиције отворимо нова радна места и обезбедимо финансијску сигурност за грађане наше општине. Управо су инвестиције велика развојна шанса и полазна основа за економски просперитет Општине Рума и то ће бити централна тема у нашем деловању наредне године. Више пута сам поновио да нам је циљ да искоренимо незапосленост, за сада идемо у добром правцу и велики сам оптимиста по том питању", поручио је председник Манчић.

Први човек локалне самоуправе је искористио прилику и да се захвали најближим сарадницима, Влади Републике Србије, коалиционим партнерима у локалној Скупштини, али и представницима опозиције, на, како је рекао, коректној сарадњи која је имала за циљ добробит грађана Општине Рума.

 

Novogodišnji koktel

"Имали смо велику подршку Владе Републике Србије и Дирекције за имовину РС и ми смо им на томе неизмерно захвални. За реализацију озбиљне инвестиције морате имати подршку Владе РС, а са друге стране Општина Рума се потрудила да све бирократске процедуре одради на најбржи и најквалитетнији могући начин. Привредници су "мотор развоја" наше општине и у наредној години од локалне самоуправе они могу очекивати још снажнију подршку. У административном погледу настојаћемо да вам омогућимо што лакше пословање, проширење производних погода и запошљавање већег броја људи", рекао је председник Манчић.

Председник Манчић је свој говор завршио честитајући свим грађанима наше општине срећну Нову 2016. годину, уз жеље да предстојеће празнике прославе у кругу својих породица и пријатеља, у миру, здрављу, срећи и благостању.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001