Articles

Завршен 27. Зимски турнир у малом фудбалу

величина слова

26. децембар 2015.

Узбудљивим финалним мечом између „ТапетаријеЈергић“(Шид) и „Сокера“ (Београд), који су Београђани добили резултатом 3:2, спуштена је завеса на овогодишњи 27. по реду „Зимски турнир у малом фудбалу“ у Руми.

Око 500 гледалаца у Спортском центру „Рума“ уживало је током финала у мајсторијама играча на популарном „петопарцу“, али пре свега у голманским бравурама које су и обележиле одлучујућу утакмицу.

Голман победничке екипе Милан Адамовић, уједно и најбољи голман целог турнира, сматра да је његова екипа заслужено победила и освојила вредну награду од 500.000 динара.

„Сјајна утакмица и одлична атмосфера у Руми. Похвалио бих организаторе, уживали смо у Руми. Што се тиче саме финалне утакмице било је доста узбудљиво, водили смо 1:0, затим губили 2:1, да би на крају преокренули на 3:2 и заслужено освојили трофеј. Ми заиста нисмо имали среће при жребу и пре финала смо одиграли три тешка меча са противницима који, по квалитету, заслужују место у финалу. У сваком случају завршило се најбоље могуће и видимо се следеће године, када ћемо овде, бранити титулу“, изјавио је непосредно након меча Адамовић.

Пре финалне утакмице, увертиру су направили ветерани Руме и Бијељине(гости из Републике Српске славили 2:0), а меч „Еуро звезда“ „Сос канала“  је завршен резултатом 3:1.

Подршку традиционалном турниру и у наредним годинама најавио је начелник Општинске управе Општине Рума Душан Љубишић.

„Све похвале Спортском центру за организацију турнира, ми смо као локална самоуправа максимално изашли у сусрет. Драго ми је што је цео турнир протекао у фер-плеју, што је најбоља екипа на крају тријумфовала и свесрдно ћемо подржати организацију турнира и наредне године“, рекао је Љубишић.

Победнику финалног меча припало је 500.000 динара, док је другопласираној екипи уручено 50.000 динара. Лутријом на полувремену финалног меча награђен је и велики број гледалаца у Спортском центру „Рума“. 

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001