Пакетићи обрадовали децу из Дневног боравка

величина слова

24. децембар 2015.

Dnevni boravak paketićiПрве новогодишње пакетиће Општина Рума је данас поделила корисницима услуга Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју.

Пакетиће је деци уручио председник Општине Рума Слађан Манчић са својим сарадницима и том приликом је и уживао у пригодном програму који су припремили корисници Дневног боравка.

"Хтели смо ове године пакетићима прво да обрадујемо децу из Дневног боравка. Ја морам рећи да за нас у локалној самоуправи нема разлике између деце у Дневном боравку и друге деце и сви имају право да новогодишње и божићне празнике проведу на најбољи могући начин и ја им од срца честитам предстојеће празнике", изјавио је председник Манчић.

Dodela paketićaОн је изразио и задовољство условима у Дневном боравку за децу и младе са сметњама у развоју, за који је Општина Рума ове године издвојила око седам милиона динара.

"Дужи низ година Општина Рума издваја средства за функционисање Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју. Веома смо задовољни и самим објектом и начином рада стручних лица. Осмеси деце све говоре и ми ћемо наставити да издвајамо средства за функционисање Дневног боравка и у наредним годинама", нагласио је председник Манчић.

Секретарка СО Рума Сандра Поповић позвала је кориснике Дневног боравка, да са својим родитељима, у понедељак у КЦ-у Рума, погледају представу "Пеђолино шоу", коју локална самоуправа организује за сву децу из румске општине.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001