Дан посне хране u "Бранковој" школи

величина слова

16. децембар 2015.

Brankova skolaТрадиционална креативно-кулинарска манифестација "Дан посне хране" одржана је данас по десети јубиларни пут у ССШ "Бранко Радичевић".

Као и претходних година у време Божићног поста ученици ове школе заједно са својим наставницима учествују у овој манифестацији и припремају богату трпезу.

"Овом манифестацијом афирмишемо угоститељске профиле и заправо полако крећемо у промоцију школе и смерова пред наредни упис. ССШ „Бранко Радичевић“ тренутно има око 540 ученика, уписујемо већ традиционално највећи број деце и надам се да ће тако бити и у наредној школској години", казао је директор ССШ "Бранко Радичевић" Мирко Зрнић.

 

Ученици "Бранкове" школе су данас припремили велики број јела различитих светских кухиња и демонстирали своје тренутно практично знање и умеће, сматра наставник куварства у ССШ "Бранко Радичевић" Борислав Димковић.

"Овог пута имамо на менију преко 40 јела из италијанске, мексичке, кинеске, индијске и наравно српске кухиње. Леп начин да промовишемо угоститељске профиле "Бранкове" школе, јер познато је да поред знања ученици у нашој школи стичу и вештине", рекао је Димковић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001