Spectrum: Season 2

величина слова

8. децембар 2015.

Плакат„Spectrum“ – омладински фестивал електронске музике, биће одржан и ове сезоне, по други пут, у румском Дому омладине, уз подршку Општине Рума.

Подсетимо, први „Spectrum“ одржан је прошле године, у организацији удружења ECOrganization, познатог и по популарном „Ru:FoamFest“- у, када је дебитовао са великим успехом – кроз румски Дом омладине је прошло више хиљада људи, а тражила се и карта више.

Карте за „Spectrum: Season 2“ пуштене су у продају путем GigsTix продајне мреже и захваљујући пријатељима овог догађаја износе само 300 динара по вечери.

„Spectrum“ ће бити конципиран у форми пет фестивалских „димензија“, односно, свако вече одржаће се журка са одређеном тематиком - Unknown, Techno, Color, Fire и Love димензије.
Прво вече биће одржано у суботу, 12. децембра, са почетком у 21 час у Дому омладине у Руми, на адреси Главна 196.

Премијерну The Unknown журку обележиће до сада невиђен на овим просторима аудио-видео спектакл домаћег двојца Osaka Vibe, уз пријатеље: продуцента ТМЛ-а из састава Wreckvge, Stereo Republic и DJ David T Boy.
Наставак забаве - Techno dimesion је заказан за 26. децембар, када ће наступити најпознатија српска, али и регионална DJ дама Леа Добричић, по први пут у Срему. Уз њу, публика ће моћи да чује и DJ Вељка Јовића, као и сремскомитровачког DJ Plastic-a.
Јануарска издања Spectrum-а ће се одржати 23. и 30. јануара. На првој журци у госте долази екипа Serbia Color Festivala. Исто вече публику ће забављати инострани гости dj дуо Twins, близанци који долазе из Мађарске. Друга јануарска журка Fire dimension биће прави спектакл пиротехнике и тврдог ЕДМ звука који доносе популарни београдски састав Zap Me Strobe, док ће поред њих наступити и Oakich.
Велико финале овогодишње сезоне Spectrum-а, које ће обезбедити посетиоцима најлепши растанак са овом сезоном, јесте Love Dimension. Ово посебно вече биће испуњено најлепшим осећањима и музиком добро познатог Erick Kasellа и предивном и све популарнијом дамом - Una Andrea. Ова журка ће бити одржана на веома симболичан датум – ноћ пре Дана заљубљених, односно 13. фебруара.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001