Асфалтирање у Хртковцима

величина слова

7. децембар 2015.

AsfaltiranjeРадови на унапређењу путне инфраструктуре у Општини Рума се настављају.

У току је асфалтирање дела улице Милоша Црњанског у Хртковцима, а радове је данас обишла директорица Дирекције за изградњу Руме Владислава Стаменовић.

"Пресвлачимо слојем асфалта део улице Милоша Црњанског у дужини од 200 метара. Након ових радова асфалтом ће се спојити улица Милоша Црњанског са насељем Мохуљ. За радове на путној инфраструктуру у неколико села Општине Рума издвојено је 21 милион динара из општинског буџета. Наставићемо са радовима докле год то временски услови буду омогућавали", изјавила је директорица Стаменовић.

Uklanjanje peskaУ самом центру села, поред игралишта "Врања", у току је уклањање песка који је прошле године био коришћен за одбрану села од поплава.

"Месна заједница Хртковци је иницирала одношење песка. За ову намену није издвојена значајна свота новца само 60.000 динара, међутим, у питању су веома значајни радови, јер је песак ружио слику села. Све је подсећало на неку врсту сметлишта. Сада враћамо овај део испред игралишта у некадашње стање. Терени СЦ "Врања" су једно од омиљених локација за младе у Хртковцима и зато је и било неопходно приступити уклањању песка", изјавио је председник Привременог тела МЗ Хртковци Томислав Шимић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001