Радови на саобраћајници код базена "Борковац"

величина слова

1. децембар 2015.

Radovi u BorkovcuПоред радова на изградњи саобраћајнице у близини фабрике "Хачинсон", на другом крају Руме, у излетишту Борковац, механизација је ангажована на изградњи саобраћајнице код базена.

"Овим радовима комплетирају се саобраћајнице око базена. Конкретно реч о 160 метара пута са продужетком канализације од око 100 метара. Рок за завршетак радова је 28. децембар, а храбри чињеница да је више од пола посла већ готово. Ово су изузетно битни радови, јер се њима омогућава нормално функционисање саобраћаја, поготово у летњим месецима, када је због румског базена овде повећана фреквенција саобраћаја", напоменуо је први човек румске општине Слађан Манчић.

Obilazak radovaЗа ове радове је издвојено 12 милиона динара. Ово није крај радова на путној инфраструктури ка излетишту Борковац, јер локална самоуправа планира асфалтирање и два додатна приступна пута.

"Ми смо на прошлој седници Већа донели одлуку и о изради планске документације за два приступна пута са Павловачког друма, који ће растеретити саобраћај у летњим месецима, првенствено у Орловићевој улици", казао је председник румске општине.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001