Већа улагања у месне заједнице у 2016. години

величина слова

1. децембар 2015.

Sastanak u DirekcijiПредседник Општине Рума Слађан Манчић одржао је данас у просторијама "Дирекције за изградњу Руме" редован састанак са представницима месних зеједница. По већ утврђеном редоследу на састанку су анализирани радови који су се одвијали у месним заједницама на територији румске општине у овој години, али су разматрани и будући планови.

"Апострофирали смо шта је све урађено у току ове године, а заиста се учинило много тога на унапређењу услова живота наших грађана, поготово у сеоским срединама. Већи акценат је овог пута ипак био на плановима за наредну годину, с обзиром да је у припреми израда пројекције буџета за 2016. годину. Добили смо жеље и намере свих месних заједница, шта би то било добро да се уврсти у буџет и да се реализује током следеће године. Мислим да су месне заједнице добро одабрале приоритете и ми ћемо им свакако изаћи у сусрет", изјавио је председник Општине Рума Слађан Манчић.

Он је напоменуо и да је за наредну годину обезбеђено 50 милиона динара више за улагања и инвестирање у инфраструктуру и у објекте, него у 2015. години.

"Буџетска политика и прилив средстава нам дозвољавају да издвојимо значајнија средства, тако да ће се наредне године урадити много тога више него ове", поручио је председник Манчић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001