Реновиране просторије IV Месне заједнице у Руми

величина слова

17. новембар 2015.

Локална самоуправа наставља са политиком обнове општинских просторија, како у граду тако и и у селима румске општине. Подсетимо, недавно је завршено реновирање месних канцеларија у Грабовцима, Краљевцима и Буђановцима, али и зграда Општинске управе на три локације у Руми.

Поред тих радова упоредо се обављала и санација просторија IV Месне заједнице у Руми у коју је уложено око 900.000 динара, истиче начелник Општинске управе Општине Рума Душан Љубишић.

"Овде се ради о објекту IV Месне заједнице која има највише становника, не само у граду, него на територији целе Општине Рума. У овом објекту ради секретар МЗ, али и Савет МЗ, дакле овде је центар друштвених активности за ову месну заједницу. Урађено је доста. По речима председника Савета, од 1965. године ништа није улагано у овај објекат. Дакле објекат је био у доста руинираном стању, а у њега је сада уложено око 900.000 динара. Сређени су паркети, кров, цео објекат је доведен у стање да буде бољи и да практично све оне услуге које пружа и Општинска управа и Савет МЗ буде на вишем нивоу", изјавио је начелник Љубишић.

Председник Савета IV Месне заједнице Светозар Коров је изразио захвалност локалној самоуправи на подршци коју она пружа Савету.

"Председник Општине Рума Слађан Манчић и начелник Душан Љубишић су нам стварно помогли много да ову зграду доведемо у пристојно стање. Урадили смо комплетну реконструкцију целе зграде. Наредне године планирамо радове споља, да се замене олуци, направи летња башта, посади цвеће, да направимо један леп амбијент, да се и друге МЗ угледају на нас. Важно нам је што имамо праву сарадњу са локалном самоуправом уз помоћ које ћемо цео овај пројекат и реализовати наредне године", поручио је Коров.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001