Асфалтирање улице Мише Убоје

величина слова

13. новембар 2015.

Asfaliranje uliceПредседник Општине Рума Слађан Манчић обишао је данас радове на асфалтирању улице Мише Убоје у Руми.

Реч је о улици дугој 1,3 километра, чије се асфалтирање очекује дуги низ година.

"На радост нас у локалној самоуправи, али верујем и грађана који живе у улици Мише Убоје почело је асфалтирање. Људи су предуго чекали овај дан да напокон крене асфалтирање улице. Oно је обећавано скоро десет година, па на крају увек одлагано. Ми нипошто нисмо желели да дозволимо да ова инвестиција уђе у план радова за ову годину, а затим да се одложи", поручио је председник Манчић.

Radovi u Miši UbojiРадови на канализационој мрежи и припреми пута су на време завршени и сада предстоји асфалтирање.

"Очекујемо да се асфалтирање оконча у наредних седам дана. Асфалт се поставља у два слоја. Тренутно је механизација ангажована на овом првом слоју "грубљег" асфалта, након чега иде и друга фаза са "финијим" слојем. Поред асфалитања пута, раде се и тротоари у овој улици. У задњој фази на ред долазе канали. Лепо време нам иде на руку и сигурни смо да ће се цео посао завршити у предвиђеном року", рекао је Манчић.

 

Radovi u ulici Miše UbojeRadoviВредност радова је 40 милиона динара са ПДВ-ом. Новац је обезбеђен из општинског буџета. Извођач радова је фирма "Katago construction", а рок за завршетак асфалтирања је 30. новембар 2015. године.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001