У биоскопу 9. априла: Паклене улице, Ничије дете и Зашто (ни)сам појео свог тату 3Д

величина слова

9. април 2015.

Zašto (ni)sam pojeo svog tatuЗашто (ни)сам појео свог тату 3Д

Велика дворана КЦ-а / 16.00 / Цена улазнице 250 динара

Синхронизована анимирана комедија "Зашто ни(сам) појео свог тату" враћа нас у период пре два милиона година, када је одмах након ручка, млади примат по имену Едвард пао са стабла.Како би преживео, Едвард се усправља и измишља ходање на две ноге, а након неког времена удвостручује своју генијалност - измишља ватру, лов, модерне станове, љубав и наду...
Радња филма је настала на основу енглеског романа “Еволутион Ман”, а приказује борбу мале групе примата у северној Африци док покушавају да држе корак испред мајке природе. Група праисторијских људи има много истих брига које имамо данас: проналажење савршене пећине за целу породицу, чување успешног брака и састављање краја са крајем када “Тата” случајно запали оближњу шуму.

Ničije deteНичије дете

Велика дворана КЦ-а / 18.00 / Цена улазнице 250 динара

У пролеће 1988. дивљи дечак је пронађен међу вуковима у босанским планинама. Насумично га називају Харис и шаљу у сиротиште у Београд, где о њему брине старатељ Илке. Зближава се са другим дечаком Жиком и полако показује знаке напретка. Године 1992, након што је постао прилично социјализован младић, локалне власти га шаљу назад у ратом захваћену Босну.
Радња филма Ничије дете заснована је на истинитој причи.

Paklene ulice 7Паклене улице 7

Велика дворана КЦ-а / 20.30 / Цена улазнице 250 динара

"Паклене улице 7" стижу као врхунски подухват добро познатог серијала. Након трагичне смрти звезде филма Пола Вокера, екипа која је радила на овом остварењу каже "филм је посебан". У седмом делу, ова екипа ће кренути на пут око света због једне последње заједничке вожње у њиховој најемотивнијој авантури која пркоси гравитацији.

www.kcruma.co.rs

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001