Решење о наставку спровођења изборних радњи у поступку избора за одборнике Скупштине Oпштине Рума који су расписани 4. марта 2020. године

величина слова

12. мај 2020.

OIKОпштинска изборна комисија Општине Рума, на седници одржаној 11. маја 2020. године, донела је Решење о наставку спровођења изборних радњи у поступку избора за одборнике Скупштине Oпштине Рума који су расписани 4. марта 2020. године.

Решење

Изјава бирача да подржава изборну листу

1. Наставља се спровођење изборних радњи у поступку избора за одборнике Скупштине Општине Рума који су расписани 4. марта 2020. године.

2. Избори из тачке 1. овог решења одржаће се 21. јуна 2020. године.

3. Настављају да теку сви рокови за вршење изборних радњи у поступку спровођења избора из тачке 1. овог решења, утврђени Законом о локалним изборима и другим прописима који се примењују на изборе одборника у Скупштини Општине Рума.

4. Изјаве бирача да подржавају изборну листу кндидата за одборнике оверавају се код јавног бележника као и у Општинској управи општине Рума.

5. Рокови за спровођење изборних радњи почињу да теку даном доношења овог Решења.

6. Ово Решење доставити председнику Народне скупштине и председнику Скупштине Општине Рума начелнику Општинске управе општине Рума.

7. Ово Решење објавити у " Службеном листу општина Срема".

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001