Изградња свлачионица на фудбалском игралишту у Витојевцима

величина слова

10. фебруар 2020.

Након асфалитираног приступног пута сеоском фудбалском игралишта Општина Рума финансира и радове изградњи свлачионица на стадиону ФК Партизан" Витојевци. Витојевци јесу мало село, али село које живи за фудбал и заслужују да имају уређен простор на игралишту за сву децу и фудбалере, казао је Слађан Манчић, председник Општине Рума, који је данас у друштву Александра Бундала, члана Општинског већа задуженог за спорт, обишао радове.

Mancicваке друге недеље трибине су пуне, фудбал је једно од главних дешавања у овом селу. Унутрашњи и спољашњи радови коштају готово 5 милиона динара са ПДВ-ом, а рок за извођење је 85 радних дана. Сва деца, сви фудбалери који овде тренирају ће имати много боље услове, а верујемо да ће то мотивисати и оне клинце који још не тренирају да и они почну да се баве спортом на овом зеленом терену", изјавио је Манчић.
Председник МЗ Витојевци и заменик капитена фудбалског клуба, Горан Радовић се захвалио у име витојевачког "Партизана" локалној самоуправи на уложеном труду и средствима да се и у Витојевцима спортска инфраструктура подигне на виши ниво.

Igraliste"Срем зна да су Витојевци фудбалско село, да овде живе људи који више од свега воле фудбал. Старе свлачионице су дотрајале, у лошем стању су, тако да ће овај објекат добро доћи. Ми смо иначе већ 10 година у Сремској лиги, играмо добар и квалитетан фудбал. Увек смо у врху табеле, а све са циљем да што више деце из Витојеваца анимирамо да почну да тренирају", рекао је Радовић.

Општина Рума издвојила је у два наврата по милион и по динара за новоизграђену цркву у центру села, а претпрошле године урађено је и неких 600-700 метара тротоара, рекао је председник Манчић.

"Имамо 20 месних заједница на територији наше општине и гледамо да тамо где су приоритети да изађемо у сусрет, не запостављамо ниједну месну заједницу. Тек смо на почетку године, још је 10 месеци пред нама и улазимо, заукавамо се у грађевинску и радну сезону и улагаћемо још и у ову и у друге месну заједнице", поручио је Манчић.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001