Партиципативно буџетирање - Рок за предлагање пројеката истиче у четвртак 12. септембра

величина слова

11. септембар 2019.

Uključi seГрађани Општине Рума могу још данас и сутра, у оквиру пројекта "Партиципативно буџетирање", предлагати пројекте од значаја за локалну заједницу које би требало уврстити у општински буџет за наредну годину.

Локална самоуправа није хтела да стави никакво ограничење, тако да једна особа може да предложи више различитих пројеката, стога уколико имате идеју која би живот у нашој локалној заједници учинила лепим и квалитетнијим, можете попунити и предати упитник/анкетни листић у Услужном центру - Орловићева бр. 5, у згради Општине Рума - Главна 107, и сеоским месним канцеларијама.

Tакође, електронска верзија упитника се налази на на нашој интернет презентацији:АНКЕТНИ ЛИСТИЋ/ПРЕДЛАГАЊЕ ПРЕДЛОГА - 02.09-12.09.2019.

Предлоге можете слати на e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ваше пројектне идеје имају шансу да уђу на листу приоритета за које ће грађани гласати, а оне најбоље, са највећим бројем гласова, биће финансиране из општинског буџета општине у 2020. години.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001