Културно лето - Дуги аплаузи за представу “Десет напрема један”

величина слова

12. јул 2019.

Tatjana KecmanРумска публика уживала је синоћ у маестралној глуми Татјане Кецман и њеном ауторском пројекту “Десет напрема један”. Реч је о представи која је до суза насмејала све оне који су синоћ, до последњег места, испунили Велики хол Културног центра "Брана Црнчевић". У представи, у којој је Татјана надахнуто одглумила десет потпуно различитих типова жена, она на духовит начин саветује мушкарцима зашто да се не ожене и какве припаднице лепшег пола треба да избегавају.

Сјајна комедија, чије је извођење омогућила Градска библиотека "Атанасије Стојковић", одушевила је Румљане, а глумица је након представе награђена овацијама и салвама аплауза.

Ruma"Ово је тема актуелна преко једне деценије, колико је играм и то је питка и лагана комедија у којој приказујем десет кроки ликова жена. Њих показујем једном изабраном мушкарцу из публике кога „женим“ током представе. Представа је оплемењена и диже се сигурно пар степеника изнад обичне представе због  много занимљивих радних процеса уз музику, због једноставности у техничком и сценском смислу, али и због лакоће. Поднаслов представе је "Десет разлога зашто  да не уђете у брачну заједницу и један зашто да уђете", али тај један никад не откријем, већ представа мора да се гледа до краја", рекла је Татјана Кецман, глумица која је у више наврата играла у Руми и која је добитник једне од награда на Арт трема фесту.

Serbian Croatian English German Macedonian Slovenian
Inspekcijska služba

ISO 9001